El 1921 es fundà l’Ateneu Democràtic Nacionalista de Vilada, presidit pel Dr. Àngel Soler Daniel. Segons els seus estatuts fundacionals, i en el llenguatge de l’època, la finalitat d’aquesta associació era «l’engrandiment i prosperitat del poble i pobles comarcans, el millorament cultural i moral dels seus veïns i la propagació dels ideals autonomistes de Catalunya».

Avui, gairebé cent anys després, un grup de viladins ens hem proposat recuperar el nom d’aquest històric Ateneu i actualitzar-ne la seva obra. Les nostres activitats tindran com a objectiu principal contribuir al desenvolupament cultural, social i econòmic del nostre poble. Com no podia ser d’una altra manera, restem oberts a la participació i col·laboració de tothom que comparteixi aquests principis.

divendres, 29 d’abril de 2016

Presentació pública de l'Ateneu Nacionalista de Vilada

 
Tenim el goig de poder-vos anunciar que ens presentem públicament! En la presentació hi intervindrà l'escriptor i periodista Francesc Canosa ens oferirà la conferència que duu per títol «La immensa minoria. La Catalunya invisible». 

Serà dissabte que ve, 7 de maig, a les 19 hores, al Casal Pirinenc de Vilada. Hi esteu tots convidats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada