Pàgines

dijous, 9 de juny de 2016

Poble català, posa't a caminar. 40 anys de la Marxa de la Llibertat

El proper dissabte 25 de juny, dins dels actes de la Festa Major de Vilada, l'Ateneu Nacionalista de Vilada organitza la presentació del llibre Poble català, posa't a caminar. 40 anys de la Marxa de la Llibertat (Angle Editorial, 2016), de Josep Calvet i Oriol Luján. L'acte serà a la Sala de Plens de l'Ajuntament a les 12 hores. Us deixem amb el cartell de l'acte.

Hi intervindran Oriol Luján, historiador i coautor del llibre, i Àngel Colom, membre destacat de l'organització de la Marxa per la Llibertat. Aquí podeu trobar més informació sobre el llibre i la Marxa: http://www.angleeditorial.com/poble-catala-posat-a-caminar-654

La Marxa de la Llibertat van ser un conjunt de marxes o columnes organitzades no violentes que, durant l'estiu de 1976, van anar de diversos punts dels Països Catalans fins a Poblet per reclamar l'amnistia política, les llibertats bàsiques universals i l'Estatut d'Autonomia. Tot i que el ministre Fraga Iribarne va prohibir les marxes, es va decidir no acatar la prohibició.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada